Håndverksgruppen logo

Løten Malerverksted AS

Tjenester & produkter

Vil du vite hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester

Maling

Vi tilbyr maling både utvendig og innvendig. Vi tilpasser oss etter dine ønsker og utfører arbeidet med nøyaktighet. Våre medarbeidere tar hensyn til både deg og hva som skal males.

Tapetsering

Ønsker du en ny tapet? Vi hjelper deg med glede med å sette en ny tapet på ønsket plass. Vi arbeider med hensyn til kunden. Vi justerer tapet og materiale etter hvert enkelte oppdrag.

Belegg

Har du behov for belegg? Vi forsikrer oss om at du får et resultat av kvalitet som er tilpasset etter dine ønsker og behov. Du kan gjerne ta kontakt med oss om du vil ha mer informasjon!

Teppe

Har du lyst på et nytt teppe? Vi selger og monterer varierte tepper. Vi har et godt utvalg slik at du finner noe du liker! Du er velkommen til å se på vårt utvalg av tepper når du ønsker.

Epoxy

Vi legger epoxy (herdeplastbelegg) hvor du måtte ønske. Vi arbeider med fokus på at sluttresultatet skal være av kvalitet. Våre medarbeidere har god erfaring innenfor epoxy.

Sprøyting

Vi gjennomfører sprøyting av utvendige bygninger og av møbler i vårt eget lakkverksted. Vi har flere år med erfaring og utfører hvert eneste oppdrag med nøyaktighet.

Vil du vite hvilke produkter vi selger?

Våre produkter

Vi har de fleste produktene du trenger!

Vi selger det meste som hører med i en faghandel.

Vi har de fleste produktene du trenger!

Vi selger det meste som hører med i en faghandel.

Våre referanser

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle